Derfor skal du overføre billeder fra din android til computeren

Mobilen er fantastisk at have med sig rundt på ferier men også i hverdagen. Kameraet i mobilen er med til at dokumentere alt, hvad du foretager dig. Når du senere hen kigger tilbage på billederne og videoerne, vil du mindes de gode tider. Det er derfor vigtigt, at du husker at sikkerhedskopiere dine billeder, så du kan forevige dine minder. Du kan sikkerhedskopiere dine billeder ved at overføre dem fra din android til din computer.

Sikkerhedskopiering i tilfælde af ødelagt mobil

Det kan være vigtigt at få sikkerhedskopieret dine billeder, så du både har dem på din android mobil men også på computeren. Der kan pludselig opstå uventede situationer, hvor mobilen bliver ødelagt. Måske har du prøvet at gå med mobilen i lommen, mens regnen silede ned. Hverken ris eller den varme radiator var behjælpelige med at genoplive din mobil, og pludselig er alle dine billeder gået tabt.

Hvis du vil være sikker på, at dine billeder og videoer altid er til at finde igen, kan du overføre dine billeder fra android til computer. Det kan dog være svært at finde du af, hvordan du helt præcis får overført dine billeder til computeren. Du kan derfor følge en god trin-for-trin guide, der guider dig igennem processen, se mere her!

Tabte minder

Kameraet i mobilen har måske været med til at dokumentere din rejse til Afrika, hvor du så flotte og majestætiske løver på savannen. Det kan også være, at du har billeder på mobilen fra dengang, hvor du holdt en stor fest, fordi du havde fødselsdag. Billederne på mobilen kan lede tankerne hen på gode minder, og derfor er det vigtigt, at du passer godt på billederne. Det er ærgerligt, at minderne pludselig går tabt, fordi du ikke sørgede for at sikkerhedskopiere dine billeder.  

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *