E juice er en væske der bruges i ecigaretter

e juice Hvis du har besluttet dig for, at du ønsker at quitte smøgerne, og at du vil gå all in, så du ikke stopper halvvejs gennem dit rygestop, så bør du tjekke mulighederne ud for ecigaretter. Der er et enormt udvalg, hvor alt fra designs til priser varierer ufatteligt meget. Det er dog vigtigt, at du er 100% sikker på, at du ønsker at være seriøs omkring rygestoppet. Ellers har det ingen effekt at købe en ecigaret. Det skulle helst være en god forretning, når du køber sådan en. Hvis du har besluttet dig for, at gå all in, og købe en ecigaret, så er næste step, at få indsigt i, hvordan den er sat sammen, hvordan den virker og hvordan du anvender den. Et par rigtig vigtige informationer, når du skal købe og bruge en ecigaret.

 

Noget af det vigtigste er e juice eller e væske. Det er det samme, dog med to forskellige navne. e-juice er den væske, som får ecigaretten til at fungere. Det er den væske, som skaber dampen, og følelsen og smagen af, at du har en rigtig cigaret i hånden. E juice har utallige muligheder for kombinationer og smag. Det er kun din inderste livlige fantasi, som sætter barrierer op for dig. Du kan selv begynde at eksperimentere med at blande dine egne e juice, hvis du ikke kan finde en smag, som lever op til dine krav og forventninger. Dog kan dette ikke anbefales, hvis ikke du har erfaring med det.

 

Gør dig også nogle overvejelser om, hvor stor en flaske e juice du skal købe, så du ikke ender med for lidt eller for meget i forhold til dit forbrug. Dette kan du læse mere om på nettet, hvor du finder mange guides til lige netop dette emne.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>