Er der fisk i proteinpulver

Fisk

Det eneste jeg kan sige til de unge fyre der  kommer over til mig i centret og spørger mig ud omkring proteinpulver er fisk.

Jeg råder dem derefter til at droppe  alt hvad der hedder fitness, og specielt alt hvad der går ind under  præstations fremmende stoffer, ja selv proteinpulver, selv om det ikke  har nogen skadelig effekt. Jeg forklarer dem hvordan fitness og proteinpulver  kan blive en afhængighed og at hvis jeg var dem, så ville jeg stoppe  inden det var for sent, og jeg forstår ikke hvorfor de vil spille deres  tid, i et sådan center som det her, hvor det eneste der er, er desperate  personer, der kæmper med deres selvværd og ikke mindst selvtillid  om at blive størst og stærkest, som om de skal bevise noget overfor  samfundet.

Og når man så endeligt finder ud af at resten af samfundet  er ret så ligeglade med hvor stor du er, og om du har brugt Deca eller  bare proteinpulver, så går det op for dig hvor meget tid du har spildt  på at pumpe dig selv om med alt muligt lort, og så er der selvfølgelig  alt den tid du har brugt i centret med at æde proteinpulver eller piller  der er skadelige, og da går det op for dig, at du nu er afhængig,  og hvis du havde brugt tiden fornuftigt i stedet for at træne, at du  i dag kunne have været millionær.

Det er derfor jeg siger til de unge  at de skal droppe alt hvad der hedder fitness og i særdeleshed alt  hvad der hedder proteinpulver, eller hvad de nu spørger om, og starte  at tjene nogle penge i stedet, da det i virkeligheden er det damerne  vil have.

De vil altså ikke have en stor fyr på proteinpulver, og  når det som sagt en dag går op for dig, er det allerede for sent og  du er blevet dybt afhængig af at træne, og du ved at det tager alt  din tid, og at der er intet du kan gøre ved det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *