Her kan man finde sit næste pillefyr af god kvalitet

pillefyrJeg har undersøgt markedet for pillefyr rimelig grundigt i forbindelse med en opgave, jeg har fået ved den arbejdsplads, hvor jeg arbejder på nuværende tidspunkt. Det har indebåret, at jeg har lavet en del research, der handler om, hvilke typer af pillefyr, der er på markedet, og hvad fordelene er ved at vælge den ene slags pillefyr over for den anden type af ditto. Desuden, så har jeg kigget på, hvilke priser, et pillefyr kan fås til, og hvad jeg betegner som værende en rimelig pris til et pillefyr. Virksomheden, jeg arbejder for, skal bruge denne viden til at tage en større beslutning om, hvilken type af pillefyr vi skal investere i, hvis vi da skal gå ind på dette marked. Faktisk så ved de ikke endnu, om markedet eller branchen, der relaterer sig til pillefyr er noget, vi vil arbejde for at gå ind på, eller ej.

Mit arbejde med pillefyr kommer til at være altafgørende for virksomhedens beslutning

Som sagt, så er det med, at vi måske skal arbejde os ind på markedet af pillefyr noget, som på nuværende tidspunkt blot er i støbeskeen. I dette henseende kommer min analyse til at spille en rigtig stor rolle, som du måske allerede har gættet. Af samme grund, har jeg altså gjort mit arbejde virkelig grundigt, så der ikke er noget at rafle om, når jeg skal fremlægge mine forslag for ledelsen. En af de ting, som jeg har fået identificeret i min analyse er, at vores største konkurrent, hvis vi træder ind på dette marked, vil være http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm, fordi denne virksomhed rent ud sagt bare gør det godt og har nogle stærke værdier og gode produkter. Det vil vi så konkurrere imod, hvis vi vælger at træde ind på markedet.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>