Læs om pillefyr

Hvis du ikke er overbevidst om, hvad meningen er med at have et pillefyr, så er det helt klart på tide, at det går op for dig, nu hvor du efterhånden har haft dit eget pillefyr i nogle måneder. Det var der en af mine venner der var så fræk at sige til mig, og selvom jeg blev ret sur på ham for at sige dette til mig, så fik det alligevel mig til at tænke, om denne ven havde ret i det han sagde. Jeg mente personligt, at den slags viden kommer med tiden, og jeg havde derfor heller ikke gidet at samle ret meget information omkring det. Det er altså ret vildt at tænke på, og jeg håber sådan set også,pillefyr   6 at det snart er gået op for dig, hvad jeg rent faktisk snakker om. Det er jo slet ikke så dumt som man skulle tro, og jeg håber helt klart bare, at det snart kommer til at gå op for dig, hvad jeg rent faktisk sidder og snakker og spørger om på samme tid. Jeg kunne god tænke mig, at få en tredjepart vurdering, og derfor spørger jeg altså også alle jer kloge hoveder rundt på nettet til råds. Det er slet ikke dumt, og jeg håber da helt klart også, at det snart kommer til at gå op for folk, hvad jeg rent faktisk har tænkt mig, at fortsætte med at fortælle folk, at jeg har brug for hjælp til dette pillefyr.

Hjælp til pillefyr

Så hvis der er en af jer derude, der også har lyst til at hjælpe mig, så vil jeg altså blive meget glad for denne hjælp, og det er faktisk lige ved, at jeg bliver glad bare ved tanken. Det er altså derfor bare om, at der er en af jer derude, som tager kontakt til mig, og så vil jeg blive meget glad for lidt hjælp.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *