Jeg var personligt overbevist om at det var  mig, jeg havde fanget langt den største fisk, og den var også en meget  svær type fisk at fange, og til trods for at jeg havde noget rigtig  godt fiskegrej på daværende tidspunkt, http://www.fluer.dk/, mener jeg ikke at det gør en forskel.

fiskegrejMin far derimod, han mener  at fordi at han for mange år siden fangede en fisk, der er kendte for  at være en af de sværeste og hårdeste fisk at fange i hele Danmark,  har fanget den sværeste fisk. Problemet med hans historie er bare at  den fisk han fangede, for det første var meget lille, og for det andet  at der var overflod af den type fisk på daværende tidspunkt, så alle  fiskene dengang var meget sultne, hvilket de ikke er på samme måde  i dag.

Et andet argument min far slår på er det at hans fiskegrej  ikke var lige så godt som mit, faktisk var hans daværende fiskegrej  noget rigtigt rod, og der er ingen tvivl om at det har gjort en forskel  at hans fiskegrej ikke var helt så godt.

Men jeg mener nu stadigvæk  ikke at hans fisk kombineret med hans dårlige fiskegrej, at hans fisk  overalt set var sværere at fange den kæmpe fisk jeg fangede, til trods  for at jeg havde noget rigtig godt fiskegrej.

Vi sidder altså derfor  nu stadig oppe, selvom om min mor for længst er gået i seng, og diskuterer  hvem der har fanget den sværeste fisk. Jeg ved at jeg kan slå på  at jeg har fanget en større fisk end min far, men han er ligeglad,  for han tænker kun på udfordringen, og så længe at han mener at  hans fisk var sværere, vinder jeg aldrig denne diskussion.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *