For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Her blev jeg konstant passeret af folk på elektriske løbehjul til voksne og cykelstierne var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Til at starte med blev jeg lidt stram i betrækket, og ville mest af alt helst fordømme alle dem her, der lavede “unoder” i min verden. Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Lime eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Så derfor søgte jeg hurtig på WIND rabatkode, som var den app eller det software jeg havde fået ind på min telefon.

Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en liste af rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne benytte. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Gør det sjovt med ungerne

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her sjove nyskabelser er mig en gåde! Noget af det rare ved at have sin familie er at vi kan bruge hinanden på en god måde! Dog skal han altså sikres fra top til tå og han skal heller ikke fryse hvorfor jeg har ham i sin forede dragt og godt pakket ind med uldne tørklæder til halsen. Om det lille pus så skal afprøve et airboard eller et el-løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Men i hvert så irriterer det mig lidt, at man ikke lejer segboards på samme vis som med løbehjul. Til gengæld kan du her finde en guide til billige segboards, der burde være tilstrækkelig til hyggekørsel i gården eller baghaven! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammel barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre sæbekassevognen med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassevogn sammene med vores børn benyttede vi for det ikke skal være løgn en rund metal plade fra min gamle squat rack, som akkurat kunne fungere perfekt som en type styrefunktion til sæbekassebilen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *