Ualmindeligt scotte pillefyr

 

Jeg  løb forleden ind i et almindeligt grimt scotte pillefyr da vi spillede  fodbold ude i min vens have. Vi var derhjemme til en god gammel have  fest, og som i nok ved, så ender det i øl og fodbold, og det gjorde  det selvfølelig også denne gang, og det endte derfor med at vi fik  sat en fodbold bane op. Jeg hentede en masse øl og satte dem for enden  af hver mål så vi aldrig løb tør for øl. Imens dette skete hentede  min ven nogle træ stubbe som vi kunne bruge som mål. Da vi havde sat  banen op, aftalte vi spil reglerne. For hver gang der blev scoret skulle  det tabende hold drikke en hel øl hver eneste mand på banen.

Scotte  pillefyr  Det vil  altså sige at når der blev scoret, i uanset hvilken ende så skulle  det hold der var bagud drikke en helt øl, det var derfor dømt til  at gå galt for det tabende hold. Ellers var resten af reglerne kun  personlige straffe, så hvis man lavede frispark eller noget i den stil,  ville dommeren bestemme straffen. Den sidste regel var at dommeren skulle  sørge for at der blev hentet øl, og hvis han løb tør, skulle han  med på det tabende holde.

Vi lavede derefter hold, og det tegnede til  at blive godt. Indtil den første bold blev spillet og jeg forvildede  mig ud i et bed og en busk, som viste sig at være en gammel scotte  pillefyr, og jeg rendte selvfølelig med hovedet først. Man kan vist  roligt sige at det var mig og ikke det gamle scotte  pillefyr der  tog skade. Det endte selvfølelig med at jeg var okay, og den gode og  søde rare dommer gav mig to straf øl for at have været så dum at  løbe med hovedet først ind i et scotte pillefyr,  så det var først dagen efter at hovedpinen viste sit sande ansigt.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>