Vi har valgt en fryser i Energiklasse A

Energiklasse A

Jeg har valgt at købe en ny og forbedret kummefryser i sammenligning med min tidligere kummefryser. Min tidligere kummefryser  var ikke energimærket. Min nye kummefryser har mærket A, og endda  med et plus efter sig, således at det skulle være et af de allerbedste  apparater på markedet energimæssigt i dets kategori.

Hvorfor jeg så  har valgt at tage dette skift i en mere miljømæssig retning, har noget  at gøre med, bare at få tingene gjort. Jeg har jo længe tænkt over  at det måske ville være det bedste, men har ikke fået gjort noget  ved det, og har måske ikke helt tænkt så grundigt over det. Men så  lige pludselig, så fik jeg en følelse af at være blevet lidt doven,  og så fik jeg lige pludselig behov for bare at få gjort et eller andet  ved sagen.

Derfor tog jeg fluks min bil og kørte til en forretning,  hvor jeg bad om det bedste produkt de kunne tilbyde mig. Om ikke andet  fik jeg da sørget for nu at have miljømæssig god samvittighed og  et grønt sind, og det var vel egentlig også det jeg bestræbte mig  på, da jeg ønskede at gøre mit køb. Så det har levet op til forventningerne.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *