At være vicevært kan være en opgave med mange facetter, og man kan komme til at blive sat på mange forskellige slags opgaver. Viceværten er en vigtig del af den generelle ejendomsservice og uden viceværten, ville det ikke være ligeså let at opnå glade beboere. Beboertilfredshed er noget, der vægtes særdeles højt, og et godt miljø kan være med til at skabe et godt image ved alle lejemålene, men også området som de er placeret i.

Ejendomsservice kan være en stor mundfuld

At stå for hele ejendomsservicen af en ejendom kan være et enormt arbejde, og det kan være en rigtig god idé at anskaffe sig en vicevært, der er fantastisk til at tjekke op på bygningernes tilstand, afholde flyttesyn eller sågar at være parat, når de enkelte beboere oplever problemer med lejemålene. Viceværten skal altså også stå til rådighed, selvom han ikke er at finde på den enkelte lokation, og må derfor afsætte tid i kalenderen, som til tider kan være godt pakket. At ansætte en vicevært kan hjælpe med at få driften af lejemål til at fungere optimalt.

Ud over viceværtens job, er der også andre områder ved boligkomplekser, der kan kræve tid og ressourcer. Her nævnes for eksempel generel ejendomsservice, hvor mange lejemål oplever, at man har brug for trappevask, renhold af fortov, vinduespudsning, tagrenderens og en masse andre elementer, som skal være i orden for at opretholde en dejlig atmosfære at leve i for de enkelte beboere. Dette vil ikke være fair at få de enkelte lejere til, selvom de naturligvis skal stå for deres egne indendørs vedligeholdelse.

Hos http://www.gladejendomsservice.dk/ er det muligt at anskaffe sig en vicevært samt ejendomsservice, hvis man ikke selv har mulighed for at finde en person til jobbet, som kan være meget bredt samt tids- og ressourcekrævende.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *